Werken aan de ideale werkplek én de ideale werkbeleving! Dat ontstaat als een binnenhuisarchitect en een loopbaancoach samenwerken.

Wij zijn Cécile van der Kolk en Miranda Winters. Samen hebben wij het WERKmix-spel ontwikkeld. Speciaal voor organisaties die andere manieren van werken met elkaar wil bespreken.

Cécile van der Kolk

Binnenhuisarchitect

ID-Binnenhuisarchitectuur

Miranda Winters

Loopbaancoach

Mens & Waarde

Met hybride werken ga je niet naar, maar áán het werk.

Cecile van der Kolk

Met elkaar zoeken we een goede nieuwe manier van werken. Dat is geen eenvoudige opgave voor velen. Wellicht werk je al deels thuis en heb je daar een werkplek ingericht. Maar wat gebeurt er met de inrichting van het kantoor?

Door de veranderde werksituatie is het van belang het kantoor – waar ontmoeten veel meer centraal komt te staan- ook mee veranderd. Hoe? Dat kan per organisatie en zelfs per team binnen een organisatie verschillen.

Ik ben Cécile van der Kolk en creëer & realiseer dynamische kantoor- omgevingen voor organisaties. En met name voor het MKB.

They always say time changes things, but you actually have to change them yourself.

Andy warhol

De tijd verandert veel en tijden veranderen. De klokken gelijk zetten, heb je met elkaar te doen.

Veranderingen in de werksituatie hebben impact op de werkbeleving. En de werkbeleving verschilt per individu.

Het is óók de tijd om met elkaar de onstane ruimte te benutten om anders naar de werksituatie/-beleving te kijken en het met elkaar anders te in te richten. Door het samen te bespreken, ontstaat de ideale werkmix.

Mijn naam is Miranda Winters en als loopbaancoach geef ik trainingen en coaching op het gebied van professionele ontwikkeling en persoonlijke groei.