De introductie van het WERKmix-spel vond op 25 november 2021 online plaats. De onlinesessie bleek een goede manier te zijn om de deelnemers het WERKmix-spel te laten zien en deels te ervaren.

Het WERKmix-spel is een middel voor organisaties om inzicht te krijgen in de vraagstukken die leven rondom hybride werken. Op gebied van werkplekinrichting, huisvesting, manieren van samenwerken en werkgeluk. Door het spel fysiek te spelen komen vraagstukken letterlijk op tafel.

Ook in de onlinesetting bleek dat vraagstukken snel naar voren kwamen. Na een korte introductie van het spel was er gelegenheid om de eerste ronde van het spel te spelen. In deze ronde word je gevraagd om na te denken over jouw werksituatie aan de hand van een aantal onderdelen.

Als het WERKmix-spel volledig wordt gespeeld, wordt in de tweede ronde een extra uitdaging ingebracht voor alle deelnemers.

Reacties van de deelnemers

“Zeer inspirerend en informatief”

“Leuk om samen te kijken en de verschillende invalshoeken te horen”

“Mooi spel en inzetbaar op diverse plekken”

” Zeker een handige tool om met elkaar in gesprek te gaan over flexibel werken en te bepalen hoe bijvoorbeeld het kantoor opnieuw ingericht kan worden”